به گفته او اگر افرادی دچار علائم سرماخوردگی هستند با توجه به پوشش وسیع مراسم شب های قدر توسط رسانه ملی این مراسم را از تلویزیون و به صورت مجازی دنبال کنند تا از بروز خطر احتمالی انتقال بیماری کرونا به دیگران پیشگیری شود.
فرهادی بیان کرد: برگزار کنندگان مراسم شب های قدر باید به موضوع تهویه و تردد هوا توجه داشته باشند. رعایت فاصله گذاری فیزیکی برای افراد شرکت کننده در مراسم پر فضیلت شب های قدر اهمیت داشته و افرادی که در این شب ها اقدام به توزیع نذری کرده باید بهداشت مواد غذایی را به طور دقیق رعایت کنند و برای پخش چای یا نوشیدنی های گرم از لیوان های یکبار مصرف مناسب استفاده کنند.
او ادامه داد: در حال حاضر بیماری کرونا در کشور و دنیا از بین نرفته است به همین دلیل افراد باید بهداشت فردی مانند شستن دست با آب و صابون را رعایت و در صورت عدم دسترسی به آب از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنند.
فرهادی گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر در پیک هشتم بیماری کرونا در کشور هستیم و افراد باید در مراسم شب های پر فضیلت قدر، دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند. مواد غذایی نذری پروتئینی مانند گوشت و مرغ باید در دمای یخچال نگهداری شود و در هنگام استفاده به خوبی حرارت داده شود.